Laatste nieuws

Werken zonder diploma

Bekijk artikel

Interview met talentscout Arjan

Bekijk artikel

Deze 5 cv fouten kun je voorkomen

Bekijk artikel

Vakgebied Zonnepanelen

 

Talentplaats is het uitzendbureau dat jou helpt met werk binnen het vakgebied Zonnepanelen. Wij hebben vacatures die passen bij jouw talent. Vind een baan bij de beste werkgevers. Ook biedt Talentplaats opleidingsmogelijkheden aan binnen diverse vakgebieden.

 

Inschrijven
Aansluiten zonnepanelen

Door nieuwe technologische ontwikkelingen is de markt voor zonne-energie steeds interessanter voor particulieren en bedrijven. Omdat duurzaamheid in de toekomst nog belangrijker wordt, zal de vraag naar zonne-energie alleen maar stijgen. Het installeren van zonnepanelen is specialistisch werk. Je komt op moeilijk bereikbare plekken en werkt op schuine en platte daken. Veiligheid staat voor alles en als zonnepanelen expert gaat het erom je werkzaamheden veilig en correct uit te voeren.

Naast het aansluiten van zonnepanelen betekent werken in dit vakgebied ook dat je bij klanten komt die een storing hebben of defect. Er zijn verschillende functies binnen het vakgebied Zonnepanelen mogelijk zoals leerling monteur en installateur.

 

VCA certificaat

Talentplaats heeft vacatures beschikbaar voor ervaren vakmensen maar ook startende installateurs voor zonnepanelen. Wil jij ook graag aan het werk binnen het vakgebied Zonnepanelen maar heb je niet de juiste opleiding? Of ben je nog niet in het bezit van een VCA-certificaat? Neem vrijblijvend contact op met onze Talentscouts om te kijken welke mogelijkheden er zijn voor een geschikte opleiding. Talentplaats wil ook jouw talent laten groeien en denkt graag met je mee.

 

Contact

Je inschrijven als talent?

Schrijf je binnen binnen 2 minuten in bij Talentplaats en vind een leuke baan bij jou in de buurt.

Aanmelden