Laatste nieuws

Werken zonder diploma

Bekijk artikel

Interview met talentscout Arjan

Bekijk artikel

Deze 5 cv fouten kun je voorkomen

Bekijk artikel

Vakgebied Timmerwerk

 

Ben je op zoek naar een baan binnen het het vakgebied Timmerwerk? Wij bieden werk binnen diverse vakgebieden en helpen jou met het vinden van een leuke baan bij de beste werkgever. Wij hebben vacatures binnen het veelzijdige beroep van timmerman/vrouw. Ook biedt Talentplaats opleidingsmogelijkheden aan.

Inschrijven
Nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud

Onder timmerwerk valt alles in en om het huis wat van hout is of van hout kan worden gemaakt, inclusief de afwerking. Van een kastenwand op maat tot renovatie van kozijnen, tot een complete verbouwing. Werkzaamheden die een timmerman uitvoert zijn veelzijdig. Naast het repareren en monteren van deuren, vloeren, wanden en andere houtconstructies is het ook nodig dat werktekeningen worden gecontroleerd en dat bouwplannen goed worden voorbereid. Andere werkzaamheden zijn het op maat zagen van balken en planken, afwerken van aansluitingen en onderhoudswerkzaamheden.

Als timmerman kun je aan het werk bij bouw- en aannemersbedrijven of timmerbedrijven die gespecialiseerd zijn. Sommige timmermannen/vrouwen zijn allround inzetbaar, andere specialiseren zich meer in renovatie of nieuwbouw. Daarnaast is werk in timmerwerkplaatsen. Collega’s met wie je als timmerman te maken hebt zijn onder meer stukadoors, metselaars, schilders en werkvoorbereiders.

 

Functies:

Voorman timmeren

Leerling timmerwerk

Allround timmerman/vrouw

Parketteur

Montage medewerker bouw

 

Neem contact op

Talentplaats heeft vacatures beschikbaar voor ervaren vakmensen maar ook startende timmermannen/vrouwen. Wil jij ook graag aan het werk binnen het vakgebied Timmerwerk maar heb je niet de juiste opleiding? Of ben je nog niet in het bezit van een VCA-certificaat? Neem vrijblijvend contact op met onze Talentscouts om te kijken welke mogelijkheden er zijn voor een geschikte opleiding. Talentplaats wil ook jouw talent laten groeien en denkt graag met je mee.

 

Contact

Je inschrijven als talent?

Schrijf je binnen binnen 2 minuten in bij Talentplaats en vind een leuke baan bij jou in de buurt.

Aanmelden