Laatste nieuws

Werken zonder diploma

Bekijk artikel

Interview met talentscout Arjan

Bekijk artikel

Deze 5 cv fouten kun je voorkomen

Bekijk artikel

Vakgebied techniek

 

Talentplaats wil jou graag aan een baan of nieuwe uitdaging in de techniek helpen. Een baan die past bij jouw talent. Binnen het vakgebied techniek zijn veel mogelijkheden en Talentplaats heeft als uitzendbureau diverse techniek vacatures voor jou beschikbaar. Vind een tijdelijke of vaste techniek baan binnen via Talentplaats en ontwikkel jouw talent.

Inschrijven
Technische mensen nodig

Werken in het vakgebied techniek betekent dat je iets doet waar de meeste mensen dagelijks gebruik van maken. Techniek is een innoverende branche die overal zichtbaar is. De boodschappen die je in de supermarkt doet, de laptop waarop je techniek vacatures zoekt, de auto waarmee je naar je werk rijdt. Voor al deze producten zijn technische mensen, machines en productielijnen nodig.

Bij banen binnen het vakgebied techniek kun je denken aan functies als:

Loodgieter

Electromonteur

Werkvoorbereider

Servicemonteur

Proces operator

 

Opleidingsmogelijkheden

Talentplaats heeft vacatures beschikbaar voor ervaren vakmensen maar ook starters in de techniek. Wil jij graag in de techniek aan het werk maar heb je niet de juiste opleiding? Onze Talentscouts denken graag met je mee over de opleidingsmogelijkheden die passen bij jou wensen.

 

Contact

Je inschrijven als talent?

Schrijf je binnen binnen 2 minuten in bij Talentplaats en vind een leuke baan bij jou in de buurt.

Aanmelden