Laatste nieuws

Werken zonder diploma

Bekijk artikel

Interview met talentscout Arjan

Bekijk artikel

Deze 5 cv fouten kun je voorkomen

Bekijk artikel

Vakgebied Stukadoren

 

Ben je op zoek naar een baan binnen het vakgebied Stukadoren? Talentplaats wil jou graag aan een baan of nieuwe uitdaging als stukadoor helpen bij de beste werkgevers. Leuk werk dat past bij jouw talent. Binnen het vakgebied Stukadoren zijn veel mogelijkheden en diverse functies waar jij in kunt doorgroeien.

Inschrijven
Vakwerk

Vind via uitzendbureau Talentplaats een tijdelijke of vaste baan als stukadoor. Stukadoors zijn vakmensen en verantwoordelijk voor het aanbrengen van een afwerklaag van specie of gips. Een allround stukadoor kan naast muren ook plafonds stukadoren. Ben je een beginnende stukadoor dan is het vooral veel oefenen met verschillende afwerklagen om de technieken onder de knie te krijgen en steeds beter te worden.

Als stukadoor moet je snel kunnen werken en ook fysiek moet je in staat zijn om het werk te kunnen doen. Stukadoren is fysiek zwaar, maar het mooie van het beroep is dat je snel resultaat ziet. Naast veel handwerk kan stukadoren tegenwoordig ook machinaal. Deze techniek is vooral toe te passen in de nieuwbouw. In oude woningen en bij restauratiewerkzaamheden komt het aan op handwerk. Ook bij particulieren worden veel klussen met de hand gedaan.

 

Juiste opleiding?

Wil jij graag in het vakgebied Stukadoren aan het werk maar heb je niet de juiste opleiding? Onze Talentscouts denken graag met je mee over de opleidingsmogelijkheden binnen jouw vakgebied. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Contact

Je inschrijven als talent?

Schrijf je binnen binnen 2 minuten in bij Talentplaats en vind een leuke baan bij jou in de buurt.

Aanmelden