Laatste nieuws

Werken zonder diploma

Bekijk artikel

Interview met talentscout Arjan

Bekijk artikel

Deze 5 cv fouten kun je voorkomen

Bekijk artikel

Vakgebied Schilderen

 

Ben jij een schilder met vakkennis en ervaring of wil je graag aan de slag in het schilders vakgebied? Vind bij Talentplaats een mooie baan voor jouw talent. Binnen het vakgebied schilderen is veel mogelijk. Wij selecteren via ons netwerk van bedrijven interessante vacatures die geschikt zijn voor jou. Ga op zoek naar een baan die bij jou past.

 

Inschrijven
Vraag naar schilders

Op korte termijn zal de vraag naar schilders nog steeds groot zijn, want er wordt nog steeds veel gebouwd. Door de vergrijzing stromen veel oudere werknemers uit. Ook op lange termijn zal de vraag naar personeel groot blijven, omdat steeds minder jongeren een baan kiezen als vakschilder. Binnen het vakgebied schilderen zijn er onder meer de volgende functies mogelijk:

Onderhoudsschilder

Allround schilder

Uitvoerder schilderwerken

Constructieschilder

Spuiter

Projectleider

 

Opleidingen

Talentplaats heeft vacatures beschikbaar voor ervaren vakmensen maar ook startende schilders. Wil jij ook graag aan het werk als schilder maar heb je niet de juiste opleiding? Of ben je nog niet in het bezit van een VCA-certificaat? Neem vrijblijvend contact op met onze Talentscouts om te kijken welke mogelijkheden er zijn voor een geschikte opleiding. Talentplaats wil ook jouw talent laten groeien en denkt graag met je mee binnen het vakgebied schilderen.

Contact

Je inschrijven als talent?

Schrijf je binnen binnen 2 minuten in bij Talentplaats en vind een leuke baan bij jou in de buurt.

Aanmelden