Laatste nieuws

Behoefte aan vakkrachten in de bouw

Bekijk artikel

Win 25 euro!

Bekijk artikel

Investeer in jouw talentontwikkeling

Bekijk artikel

Vakgebied ICT

 

Ben jij op zoek naar vacatures in de ICT? Talentplaats wil jouw ICT talent laten groeien. Werken in de ICT is enorm veelzijdig. Er zijn heel veel mogelijkheden voor mooie banen en leuke functies. Wij helpen jou graag aan een baan of nieuwe uitdaging en hebben diverse vacatures binnen het ICT vakgebied. Vind een baan die past bij jouw talent.

 

Inschrijven
ICT talent

ICT is overal en is een vakgebied dat zich bezighoud met netwerken, databases, websites en telecommunicatie. Kortom van smartphone tot chip, van pacemaker tot satelliet. De wereld van vandaag draait bijna helemaal op ICT. En de ontwikkelingen gaan steeds verder. Werken in de ICT is dan ook nooit saai, altijd innovatief, en steeds weer anders. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Je kunt je binnen de ICT bezig gaan houden met software, hardware, systeembeheer, architectuur, en tal van combinaties hierin. De mogelijkheden voor een baan zijn zowel bij een klein bedrijf, als een multinational of voor jezelf. Je kunt je steeds verder ontwikkelen in de technische kant van de ICT, maar ook kiezen voor een salesfunctie. Er zijn banen waarin je vooral op jezelf en je technische kennis aangewezen bent, en functies waarin intensief samenwerken centraal staat. Ontdek jouw ICT talent en ga aan de slag en check onze ICT vacatures.

 

Verder met jouw talent

Heb jij een opleiding gevolgd in de ICT en de ambitie om je verder te ontwikkelen? We kijken graag samen met jouw naar de mogelijkheden om als ICT medewerker aan de slag te gaan. Je kunt instappen als starter maar ook voor ervaren ICT’ers heeft Talentplaats mogelijkheden.
Neem vrijblijvend contact op met onze Talentscouts om de mogelijkheden voor jou door te nemen.

 

 

Contact

Je inschrijven als talent?

Schrijf je binnen binnen 2 minuten in bij Talentplaats en vind een leuke baan bij jou in de buurt.

Aanmelden