Laatste nieuws

Werken zonder diploma

Bekijk artikel

Interview met talentscout Arjan

Bekijk artikel

Deze 5 cv fouten kun je voorkomen

Bekijk artikel

Vakgebied Houtbewerking

 

Werken in de houtbewerking is ontzettend afwisselend én veelzijdig. Werk jij graag met je handen en zoek jij een baan in het vakgebied houtbewerking? Wij hebben regelmatig mooie vacatures bij gave bedrijven in kozijnen, deuren, houtafbouw, hekwerk, renovatie, meubels maken en noem maar op. Zet ook jouw talent in door te werken met het mooie natuurproduct hout.

Inschrijven
Werken met hout

Bij uitzendbureau Talentplaats vind je jouw tijdelijke of vaste baan in de houtbewerking. Werken in dit vakgebied betekent dat je secuur en veilig moet werken zeker als je met machines aan de slag gaat. Daarom is het belangrijk om in het bezit te zijn van een VCA-certificaat. Heb je deze nog niet dan kun je deze via Talentplaats een korte opleiding volgen om eenvoudig het VCA-certificaat te halen. Onze talentscout gaat met je in gesprek om te kijken hoe je jouw talent verder kan ontwikkelen.

 

Omscholing

Heb je geen ervaring met hout en kom je uit een ander vakgebied maar wil je graag aan het werk in de houtbewerking? Wij ontdekken graag met jou de mogelijkheden voor omscholing of een oriënterende stage om te kijken of de houtbewerking iets voor jou is. Als jij affiniteit het met houtbewerking gaan we graag met je in gesprek.

Contact

Je inschrijven als talent?

Schrijf je binnen binnen 2 minuten in bij Talentplaats en vind een leuke baan bij jou in de buurt.

Aanmelden