Laatste nieuws

Werken zonder diploma

Bekijk artikel

Interview met talentscout Arjan

Bekijk artikel

Deze 5 cv fouten kun je voorkomen

Bekijk artikel

Vacatures in regio Heerenveen

Zoek jij werk in Heerenveen of omgeving? Talentplaats heeft regelmatig nieuwe vacatures bij diverse bedrijven in jouw vakgebied. Zo hebben we in Heerenveen een groot netwerk van klanten met vacatures passend bij jouw talent. Heerenveen profileert zich als onder meer sportstad dankzij ijsstadion Thialf en voetbalclub sc Heerenveen. Daarnaast is Heerenveen gespecialiseerd in zorg, industrie, bouw en logistiek. Op logistiek gebied is Heerenveen een duurzaam knooppunt in de regio Friesland mede door de ligging bij de A7 en de verschillende bedrijventerreinen. Dit zorgt ervoor dat Heerenveen het centrum is van werkgelegenheid.
 

Werken in de regio Heerenveen
Wil jij werken in Heerenveen? Houd onze vacatures in de regio Heerenveen in de gaten of maak een afspraak met een van onze Talentscouts om de mogelijkheden door te spreken. Denk je aan een fulltime of parttime baan? Zoek je helemaal iets anders? Ben je uitgekeken of je huidige functie en wil je graag weten wat de mogelijkheden in de regio Heerenveen zijn? Wij helpen je graag verder om jouw talenten zo goed mogelijk in te zetten.

Zoek je werk in een andere regio of staat jouw plaats er niet bij? Kijk dan in het overzicht waar Talentplaats nog meer actief is.

Inschrijven

Je inschrijven als talent?

Schrijf je binnen binnen 2 minuten in bij Talentplaats en vind een leuke baan bij jou in de buurt.

Aanmelden