Laatste nieuws

Werken zonder diploma

Bekijk artikel

Interview met talentscout Arjan

Bekijk artikel

Deze 5 cv fouten kun je voorkomen

Bekijk artikel

Vacatures in regio Groningen

 

Waar wil jij werken? Zoek je een baan direct in de buurt of ben je ook bereid om wat verder te reizen? Talentplaats heeft regelmatig nieuwe vacatures bij gave bedrijven in jouw regio. Zo hebben we in Groningen en omgeving een uitgebreid netwerk van klanten met interessante vacatures passend bij jouw talent. Wij zijn zelf een Gronings bedrijf met als belangrijkste werkgebied de noordelijke provincies.

Werken in Groningen
Zoek je een leuke baan in Groningen? In deze studentenstad is veel bedrijvigheid en zijn er ook voor jouw talent mooie banen te vinden bij kleine en grote bedrijven. Niet alleen in de stad zelf maar ook in de regio van Groningen hebben we ons netwerk van bedrijven met vacatures in verschillende vakgebieden zoals schilderen, techniek en hovenier. We helpen je graag met het vinden van een passende flexwerk plek of een vaste baan.
Heb je niet de juiste opleiding of wil je verder werken aan je talent. In Groningen hebben we diverse opleiders met wie we samenwerken. Onze Talentscouts helpen je graag verder.

Staat jouw regio of plaats er niet bij? Kijk dan in het overzicht voor nog meer regio’s en plaatsen waar uitzendbureau Talentplaats actief is.

Inschrijven

Je inschrijven als talent?

Schrijf je binnen binnen 2 minuten in bij Talentplaats en vind een leuke baan bij jou in de buurt.

Aanmelden