Laatste nieuws

Werken zonder diploma

Bekijk artikel

Interview met talentscout Arjan

Bekijk artikel

Deze 5 cv fouten kun je voorkomen

Bekijk artikel

Vacatures in regio Emmen

Uitgebreid regionetwerk

Het liefst werk je natuurlijk zo dicht mogelijk bij huis of in je directe omgeving. Dat scheelt veel reistijd en zo houd je tijd over voor andere leuke dingen. Talentplaats biedt regelmatig nieuwe vacatures bij gave bedrijven in jouw vakgebied bij jouw in de buurt. Zo hebben we in Emmen een uitgebreid netwerk van klanten met vacatures passend bij jouw talent. 

 

Werken in regio Emmen

Zoek je een leuke baan in Emmen of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Emmen en omgeving heeft veel industrie. Voor het vakgebied Techniek zijn er in deze regio leuke banen te vinden. Ook werken in de vakgebieden ICT, timmerwerk, schilderen en stukadoren is in Emmen mogelijk. Emmen beschikt over meer dan 1000 hectare industrie-/bedrijventerrein en heeft daarmee de grooste industrieconcentratie in deze regio van Drenthe. Bargermeer is een enorm bedrijventerrein en diverse multinationals hebben hun vestiging in Emmen. Met een uitgebreide detailhandel, een groot dierenpark, onderwijsinstellingen en horeca is er van alles op werkgebied mogelijk.

Neem vrijblijvend contact met op met een van onze Talentscouts voor de mogelijkheden voor interessante banen in Emmen en omgeving. Ook helpen we je graag met het ontwikkelen van jouw talent. We bieden diverse opleidingen aan zodat jij meer kans hebt op een baan die bij jouw past. 

Staat jouw regio of plaats er niet bij? Kijk dan in het overzicht voor nog meer regio’s en plaatsen waar uitzendbureau Talentplaats actief is.

Vind de baan die past bij jouw talent. Wij helpen je graag!

Inschrijven

Je inschrijven als talent?

Schrijf je binnen binnen 2 minuten in bij Talentplaats en vind een leuke baan bij jou in de buurt.

Aanmelden