Laatste nieuws

Werken zonder diploma

Bekijk artikel

Interview met talentscout Arjan

Bekijk artikel

Deze 5 cv fouten kun je voorkomen

Bekijk artikel

Vacatures in regio Leeuwarden

Werken in de regio Leeuwarden

Zoek je een leuke baan in Friesland? Uitzendbureau Talentplaats heeft regelmatig mooie vacatures voor leuke banen in Leeuwarden. We hebben in de regio Leeuwarden een uitgebreid netwerk van klanten met vacatures passend bij jouw talent. In de stad Leeuwarden zijn veel kantoren van banken en verzekeraars, zoals Aegon en ING met vacatures binnen het vakgebied Zakelijke dienstverlening Daarnaast zijn er ook diverse overheidsdiensten en -instellingen gevestigd zoals de Belastingdienst en het Ministerie van Landbouw.

Leeuwarden is goed bereikbaar met het OV en op loopafstand zijn veel van de kantoren in de zakelijke dienstverlening gevestigd. Leeuwarden is een gezellige provinciestad met een leuk centrum waar je in de sfeervolle straten kunt winkelen maar ook leuke plekken hebt om te borrelen en uit eten te gaan. Vind in Leeuwarden de baan die past bij jouw talent en bekijk onze vacatures.

Is Leeuwarden te ver weg en zoek je werk in een andere regio? Bekijk dan ons overzicht van regio’s van waar ons netwerk zich bevindt. We zijn vooral actief in de drie Noordelijke provincies. Kun je in Leeuwarden niet de baan vinden die je zoekt? We maken graag kennis met je om de mogelijkheden door te nemen. We helpen je graag verder aan een mooie baan passend bij jouw talent! Neem gerust vrijblijvend contact op of schrijf je in via onderstaande button.

Inschrijven

Je inschrijven als talent?

Schrijf je binnen binnen 2 minuten in bij Talentplaats en vind een leuke baan bij jou in de buurt.

Aanmelden