Laatste nieuws

Werken zonder diploma

Bekijk artikel

Interview met talentscout Arjan

Bekijk artikel

Deze 5 cv fouten kun je voorkomen

Bekijk artikel

Wij zijn Talentplaats

 

Iedereen heeft talent! Dat is onze overtuiging en vanuit die overtuiging werken wij! Ieder talent kan ontwikkeld worden tot een betere versie. Ben jij ook overtuigd van jouw talent? Of wil je je talent nog verder ontwikkelen? Dan wil Talentplaats je helpen.

Ben je laag- of hoogopgeleid, kan je goed met je handen of juist met je hoofd werken, ben je oud of jong: iedereen heeft talent! Jouw talent is nodig in de maatschappij en er is ruimte om jouw talent te ontwikkelen via Talentplaats.

 

Onze missie

Wij vinden jouw persoonlijk talent belangrijk. Daarom richten wij ons op:

Talent vinden

Talent testen

Talent uitzenden

Talent ontwikkelen

Zo willen we onze werknemers duurzaam inzetten bij onze opdrachtgevers.

Over ons

Talentplaats is ontstaan uit Payrollplaats. Diverse klanten van Payrollplaats vroegen ons om ook vacatures voor hen te gaan voorzien met goede medewerkers. Dat willen we graag doen, maar dan wel op onze manier.

Wij zijn nuchter, wij denken in mogelijkheden en gaan voor groei. Dit brengen we in praktijk bij onze medewerkers en bij onze klanten.

Wij zijn een Gronings bedrijf met als werkgebied voornamelijk de noordelijke provincies, want een Groninger, Drent en Fries lijken op elkaar.

Wij richten ons op het MKB, omdat wij zelf ook ondernemers zijn. Wij doen graag zaken op basis van vertrouwen, eerlijkheid en transparantie. Als een noorderling dat zegt, dan doet hij dat ook.

Daag ons maar uit!

Onze visie

De wereld van werk is volop in beweging. Goede mensen zijn steeds moeilijk te vinden en te binden. Daarnaast speelt vergrijzing, globalisering, technologische ontwikkelingen een steeds grotere rol. Niet iedereen wil tegenwoordig nog een vaste baan voor het leven. Daarnaast spelen zzp-ers een steeds belangrijkere rol binnen de arbeidsmarkt.

Als gevolg hiervan neemt de behoefte aan flexibele oplossingen voor werk en werken verder toe. Dit geldt voor zowel lager en hoger opgeleiden, tijdelijke en vaste banen, grote en kleine bedrijven.

Talentplaats heeft dan ook een volledige focus op jouw als kandidaat. Wij helpen jou met alle plezier aan een passende baan, project of klus passend bij jouw talent.

Het team van Talentplaats

Onze talentscouts staan voor je klaar. Wij denken graag met je mee en stellen je voor aan mooie bedrijven met leuk werk. We denken mee over hoe jij je talent kunt ontwikkelen zodat je met plezier naar je werk gaat. Wil je advies of weet je niet welke mogelijkheden passen bij jou talent? Ben je nog aan het uitzoeken wat je kan en wat je wil? Talentplaats heeft diverse testen om te ontdekken waar jouw talent ligt. Daarnaast is onze passie om talent te laten groeien. Daarom adviseren wij ook met welke opleiding jij je talent kunt ontwikkelen.

Bekijk ons volledige team

Talentplaats en Flexsupport

Talentplaats besteed haar backoffice uitzendbureau uit aan Flexsupport. Flexsupport is geregistreerd ABU lid en SNA gecertificeerd.

Je inschrijven als talent?

Schrijf je binnen binnen 2 minuten in bij Talentplaats en vind een leuke baan bij jou in de buurt.

Aanmelden