Laatste nieuws

Werken zonder diploma

Bekijk artikel

Interview met talentscout Arjan

Bekijk artikel

Deze 5 cv fouten kun je voorkomen

Bekijk artikel

Veilig doorwerken via uitzendbureau

11 mei, 2020 12:19 PM

Het wordt weer drukker op de weg en in de winkelstraten. We mogen weer meer op pad en terug naar ‘normaal’ leven. Gelukkig worden de maatregelen in verband met het coronavirus langzaam versoepeld.

Het kan zijn dat je weer (meer) aan het werk kunt. In sommige gevallen wordt het drukker, maar we zien ook dat er nog steeds flexwerkers minder of geen werk hebben. We zetten ons er voor in dat je zoveel mogelijk passend werk kan doen zodat je zo min mogelijk thuis hoeft te zitten. Je kunt hier ook altijd contact met ons over opnemen.

 

Veilig doorwerken

Nu de maatregelen versoepelen zijn er regels opgesteld voor de uitzendbranche. Het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ geeft duidelijkheid over wat wel en niet kan met werken via het uitzendbureau.

Je opdrachtgever is verplicht om je informatie te geven over welke specifieke werkomstandigheden en veiligheidsmaatregelen er gelden bij zijn bedrijf. Zo zorgt hij er voor dat iedereen veilig kan werken. Dit kan per branche en werkplek verschillen. Het is belangrijk om alle maatregelen goed door te nemen en heb je vragen of is er iets niet duidelijk ga dan naar je opdrachtgever. Deze is verplicht je voldoende te informeren.

Veiligheid en gezondheid blijven belangrijk om het coronavirus in te dammen. Jij bent op de werkplek verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en die van je collega’s. Daarom gelden nog steeds de regels:

  • was regelmatig je handen
  • nies en hoest in je elleboog
  • houdt 1,5 meter afstand
  • bij koorts of klachten blijf je thuis

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben wij bij Talentplaats ook voorzorgsmaatregelen getroffen. We volgen uiteraard ook de officiële richtlijnen van het RIVM. Heb je vragen, neem gerust contact met ons op.

Wellicht ook interessant?

Werken zonder diploma

Interview met talentscout Arjan

Deze 5 cv fouten kun je voorkomen

7 sollicitatiegesprek tips

Interview met vrouwelijke stukadoor Gabriël

Tip ons talent!

Je inschrijven als talent?

Schrijf je binnen binnen 2 minuten in bij Talentplaats en vind een leuke baan bij jou in de buurt.

Aanmelden