Laatste nieuws

Werken zonder diploma

Bekijk artikel

Interview met talentscout Arjan

Bekijk artikel

Deze 5 cv fouten kun je voorkomen

Bekijk artikel

Samen tegen corona

2 april, 2020 9:28 AM

Het coronavirus raakt op dit moment ieders leven. Helaas zal dit ook nog wel even zo blijven. Wij doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk te blijven informeren over diverse maatregelen die voor jou relevant zijn.

Alle maatregelen die gelden tegen de verspreiding van het coronavirus zijn door de regering op 31 maart met drie weken verlengd tot en met dinsdag 28 april. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft Talentplaats maatregelen getroffen. We volgen de officiële richtlijnen van het RIVM, zoals het houden van 1,5 meter afstand, het opvolgen van de geadviseerde hygiëneregels en het beperken van onze contacten.

 

We blijven bereikbaar

Het is voor iedereen een uitzonderlijke tijd. Veel werk valt weg doordat bedrijven gedwongen sluiten, daarnaast zijn er ook branches waar nog wel werk te doen is. We blijven bereikbaar zoals normaal via e-mail, telefoon voor vragen van klanten en relaties, medewerkers en kandidaten. Ook videobellen is een optie voor nieuwe inschrijvingen.

Natuurlijk blijven we ons focussen op het samen met onze opdrachtgevers en medewerkers zo goed mogelijk doorkomen van deze uitdagende periode. Kijk voor de meest actuele informatie over de coronamaatregelen op de website van het RIVM. Denk om elkaar en blijf gezond!

Heb je toch nog vragen, bel of mail ons gerust.

 

Wellicht ook interessant?

Werken zonder diploma

Interview met talentscout Arjan

Deze 5 cv fouten kun je voorkomen

7 sollicitatiegesprek tips

Interview met vrouwelijke stukadoor Gabriël

Tip ons talent!

Je inschrijven als talent?

Schrijf je binnen binnen 2 minuten in bij Talentplaats en vind een leuke baan bij jou in de buurt.

Aanmelden