Laatste nieuws

Aan de slag met talent!

Bekijk artikel

Veilig doorwerken via uitzendbureau

Bekijk artikel

Hoe vergroot je nu je kansen op de arbeidsmarkt? Wij geven je 5 tips

Bekijk artikel

Nieuwe talentscout voor Talentplaats

16 december, 2019 9:32 AM

Ons team is uitgebreid met talentscout Dirk Bruin. Dirk heeft ruime ervaring in uitzenden en detacheren en gaat getalenteerde medewerkers helpen bij het vinden van werk. Met onze klanten gaat hij graag in gesprek hoe wij de flexwerkers kunnen laten groeien in hun talent.

 

Werkgeluk

Dirk heeft een gedegen kennis van de arbeidsmarkt in Noord-Nederland en heeft een uitgebreid netwerk van werkzoekenden. ,,Ik zet mij elke dag met veel plezier in voor het bij elkaar brengen van talent en werkgevers. Mijn drijfveer is mijn interesse in mensen. Ik ben er van overtuigd dat als je werk zoekt vanuit persoonlijke mogelijkheden en talenten er enthousiasme ontstaat, dat zich vertaalt in werkgeluk van medewerkers.” Dirk gaat graag in gesprek met werkgevers om te ontdekken wat de uitdagingen zijn en hoe Talentplaats uitzendbureau het beste kan zorgen voor het vinden van een geschikte kandidaat. Dirk: ,,Ik wil bedrijven en ondernemers verder helpen met ontwikkelen en groeien.”

 

Het beste uit andere halen

Als talentscout ben ik sparringpartner, netwerker, adviseur en verbinder om samen met werkzoekenden te kijken naar de mogelijkheden die aansluiten bij de talenten. Ik wil niet alleen het beste uit mijzelf, maar ook het beste uit anderen halen. Dus ben je op zoek naar werk, laat het mij weten en ik ga met je in gesprek over jouw talent en mogelijkheden.”

Zo biedt Talentplaats diverse opleidingen aan om talent te laten ontwikkelen en zo ook een goede aansluiting te vinden bij passend werk. Dirk: ,,Scholing en arbeidsmarktmogelijkheden horen bij elkaar. Hierin is nog werk te doen omdat ondernemers problemen ervaren met de aansluiting van het arbeidsaanbod op de beschikbare vacatures. Dit vraagt inzet van alle partijen op de arbeidsmarkt. Ik ben daarom ook een groot voorstander van ‘een leven lang leren’.”

 

Wellicht ook interessant?

Aan de slag met talent!

Veilig doorwerken via uitzendbureau

Hoe vergroot je nu je kansen op de arbeidsmarkt? Wij geven je 5 tips

Vacature ervaren intercedent / commercieel talent

Samen tegen corona

Wanneer mogen jongeren werken?

Je inschrijven als talent?

Schrijf je binnen binnen 2 minuten in bij Talentplaats en vind een leuke baan bij jou in de buurt.

Aanmelden