Laatste nieuws

Werken zonder diploma

Bekijk artikel

Interview met talentscout Arjan

Bekijk artikel

Deze 5 cv fouten kun je voorkomen

Bekijk artikel

Interview met vrouwelijke stukadoor Gabriël

24 november, 2021 9:18 AM

Interview met vrouwelijke stukadoor Gabriël

Wij zetten graag onze medewerkers in het zonnetje. Daarom was onze talentscout Arjan deze week op bezoek bij onze zeer gewaardeerde medewerker Gabriël Aarden. Arjan ging op locatie in Tynaarlo langs met een heerlijke Knols koek om eens een praatje te maken over haar werk als vrouwelijke stukadoor tot nu toe.
        Gabriël is inmiddels een jaar werkzaam als stukadoor. Via haar vader heeft zij de passie voor het stukadoren overgenomen. Ze had al werkervaring in het vak voordat ze de opleiding tot stukadoor gevolgd heeft via Leerbouwen in Groningen, en werkt sinds juni 2021 met veel plezier bij Stukadoorsbedrijf De Terp.

“Mijn collega’s zijn ontzettend leuk en de werksfeer is heel prettig. Daarnaast verveel ik mij door het zeer afwisselende werk geen moment!”, geeft zij enthousiast aan. Gabriël leert elke dag weer bij, op de werkvloer bij De Terp geldt dan ook dat je fouten mag maken zolang je er maar van leert en goed nadenkt over hoe je de fouten weer oplost. Het meest trots op de projecten die ze gedaan heeft tot nu toe zijn de projecten binnen het aardbevingsgebied van Groningen. Hier hebben zij muren met aardbevingsschade weer in de oude staat teruggebracht.

“Er zit een stijgende lijn in Gabriël haar werk en
daarom waarderen wij haar zo!”

 
Op de vraag wat zij zo leuk vindt aan het werk antwoordde ze: “Dat je bezig bent met het eindproduct en daardoor direct resultaat ziet, dit geeft veel voldoening.”. Ze krijgt het vak steeds beter in de vingers en maakt echt meters, de praktijk is dan ook de beste leermeester. “Er zit een stijgende lijn in Gabriël haar werk en daarom waarderen we haar zo.”, aldus een trotse collega.

Dat is natuurlijk een mooi en zeker welverdiend compliment. Bedankt voor je inzet en op naar een mooie toekomst Gabriël!

 

Heb jij vrienden, familie of kennissen die op zoek zijn naar werk? Tip ons talent en ontvang een een Bol.com cadeaukaart t.w.v. 100,- euro!

Wellicht ook interessant?

Werken zonder diploma

Interview met talentscout Arjan

Deze 5 cv fouten kun je voorkomen

7 sollicitatiegesprek tips

Interview met vrouwelijke stukadoor Gabriël

Tip ons talent!

Je inschrijven als talent?

Schrijf je binnen binnen 2 minuten in bij Talentplaats en vind een leuke baan bij jou in de buurt.

Aanmelden