Laatste nieuws

Werken zonder diploma

Bekijk artikel

Interview met talentscout Arjan

Bekijk artikel

Deze 5 cv fouten kun je voorkomen

Bekijk artikel

Groei met ons mee

29 november, 2019 7:27 AM

Alle flexwerkers van Talentplaats ontvangen van ons vandaag een mooie kaart in een groei-envelop. Want samen met jou willen we Talentplaats laten groeien. Groei jij met ons mee?!

Talentplaats was voorheen Payrollplaats en dat willen we met deze post uitleggen. Bij uitzendbureau Talentplaats zijn onze talentscouts iedere dag op zoek naar talent. Zij vinden talent, plaatsen talent en ontwikkelen talent bij diverse leuke bedrijven met interessant werk. Ontdek ook jouw talent!

 

Onze visie

De wereld van werk is volop in beweging. Goede mensen zijn steeds moeilijk te vinden en te binden. Daarnaast speelt vergrijzing, globalisering, technologische ontwikkelingen een steeds grotere rol. Niet iedereen wil tegenwoordig nog een vaste baan voor het leven. Daarnaast zijn er veel zzp-ers op de arbeidsmarkt. Als gevolg hiervan neemt de behoefte aan flexibele oplossingen voor werk verder toe. Dit geldt voor zowel lager en hoger opgeleiden, tijdelijke en vaste banen, grote en kleine bedrijven. Talentplaats heeft dan ook een volledige focus op jouw als kandidaat. Wij helpen jou met alle plezier aan een passende baan, project of klus passend bij jouw talent.

Wij hebben vacatures in verschillende vakgebieden en branches. Ook werken we samen met diverse klanten in het bedrijfsleven en bieden we opleidingen aan. Wij willen graag investeren in talentontwikkeling zodat jij het beste kunt halen uit jouw werk. Werk aan je talent!

 

Maak een foto

In het papier van de envelop zitten zaadjes. Nadat het papier is nat gemaakt, kun je het in een pot met aarde stoppen. Na wat geduld en water gaan de zaadjes groeien en bloeien. We zijn natuurlijk ontzettend benieuwd hoe dat eruit ziet. Maak een mooie foto van het resultaat en stuur deze ons toe. Dat kan naar info@talentplaats.nl.

 

Wellicht ook interessant?

Werken zonder diploma

Interview met talentscout Arjan

Deze 5 cv fouten kun je voorkomen

7 sollicitatiegesprek tips

Interview met vrouwelijke stukadoor Gabriël

Tip ons talent!

Je inschrijven als talent?

Schrijf je binnen binnen 2 minuten in bij Talentplaats en vind een leuke baan bij jou in de buurt.

Aanmelden