Laatste nieuws

Werken zonder diploma

Bekijk artikel

Interview met talentscout Arjan

Bekijk artikel

Deze 5 cv fouten kun je voorkomen

Bekijk artikel

Gratis pakket Eerste hulp bij geldzorgen

30 juli, 2020 8:56 AM

Heb je geldzorgen omdat je tijdelijke baan is gestopt of omdat je minder uren maakt? Of ben je werkzoekende en maak jij je zorgen over je financiële situatie? Speciaal voor jou is er een gratis toolkit om je te ondersteunen als je geldzorgen hebt.

Het pakket ‘Eerste hulp bij geldzorgen’ is beschikbaar voor alle uitzendkrachten die werk zoeken, minder zijn gaan werken vanwege corona of waarvan het contract onlangs is beëindigd.
Via de speciale website: https://www.cnvvakmensen.nl/campagne/toolkit-aanvragen-geldzorgen kun je heel eenvoudig de toolkit aanvragen. Hierdoor krijg je snel inzicht in je financiële situatie en welke stappen je kunt ondernemen om jouw situatie te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan tips hoe je om kunt gaan met alle kosten die gewoon doorgaan iedere maand.

 

Eigen coach

Na je aanmelding neemt een coach contact met je op om te kijken wat jij in jouw situatie nodig hebt. Daarnaast ontvang je een gratis startpakket met onder meer een pen, rekenmachine, kasboek, handige tips en een inlog voor de online cursus ‘Uitkomen met je inkomen’. Deze cursus geeft je meer inzicht in je eigen financiële situatie en zet op een rij welke stappen je het beste kunt nemen om uit je geldzorgen te komen. Je eigen inzet is daarbij ook belangrijk.

Gratis hulp bij geldzorgen is een samenwerking van stichting Doorzaam, CNV Geldzorg en James.

Voor meer informatie kun je ook eerst de helpdesk bellen om te kijken of het startpakket voor jouw situatie geschikt is, tel: 030 – 7511910

 

 

 

 

 

Wellicht ook interessant?

Werken zonder diploma

Interview met talentscout Arjan

Deze 5 cv fouten kun je voorkomen

7 sollicitatiegesprek tips

Interview met vrouwelijke stukadoor Gabriël

Tip ons talent!

Je inschrijven als talent?

Schrijf je binnen binnen 2 minuten in bij Talentplaats en vind een leuke baan bij jou in de buurt.

Aanmelden